25 March 2012

Pembangunan Permainan Komputer

Assalamualaikum... Waa lama kita tak berbual sama-sama kan?? Profieq sangat sibuk laa pada saat dan tika tik tok tik tok ini..Semua tahu bukan yang Profieq amek result minggu nih... jadi , hati memang turun-naik sampai nak berblog pun takda mood . Profieq dapat berapa SPM ?? :) Nak tahu add laa fieq (nak bgtaw kawan-kawan yang sah sahaja hehe..klik nih 

Ohh ye. Apa tu Pembangunan Permainan Komputer??





Fieq nak cakap pasal benda ni sebab ada rasa berminat dengan kos UPSI, Gergasi Pendidikan Negara itu yang telah membawa era baru dengan mewujudkan

Diploma Reka Bentuk dan Pembangunan Permainan dalam Falkuti Seni, Komputeran dan Industri Kreatif

Apa yang best sangat tu? Kena lah lawat Diari Rafieq hehe...

2 comments:

ozze_ruzaini said...

assalamualaikom profieq..

amek upsi sbgai pilihan ka??
alan pn dri upsi jgak tp dri kos yg berbeza..
alan drpd kos IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN TEKNOLOGI MAKLUMAT..

hmm kos yg profieq ckp ni mrupakan 1 kos yg bru kt sni dn profieq lau dpt kos ni mkna nya profieq akan brada di satu fakulti gan alan la~~

Rafieq Roslan said...

@ozzie_ruzaini

Memang tapi ruginya telah masuk ke UTP meneruskan Sarjana Muda Teknologi pada bulan 5.. Tapi kini (JUNE) masukke pilihan UPU iaitu Dip Comp Science UiTM Lendu