06 March 2012

BEN: Jom kritik blog aku.


Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU
BEN ASHAARI


Sebab kena kritik
-Tahu diri ini masih baru dalam dunia blogging
-Pernah tukar byk kali layout... masa da cantik berat pulak.. bagi lah apa2 cadangan nak wat camne..
-Kurang masa blogging.. Sibuk hal luar menulis pena sebenar.
-Allah beri ilmu pada manusia tidak sama .. Jadi tugas kita untuk saling menegur dan menyebarkan ilmu yang ada..

 Surah Al-Kahf ayat 65-82. Menurut Ibnu AbbasUbay bin Ka'ab menceritakan bahawa beliau mendengar nabi Muhammad bersabda: “Sesungguhnya pada suatu hari, Musa berdiri di khalayak Bani Israil lalu beliau ditanya, “Siapakah orang yang paling berilmu?” Jawab Nabi Musa, “Aku” Lalu Allah menegur Nabi Musa dengan firman-Nya, “Sesungguhnya di sisi-Ku ada seorang hamba yang berada di pertemuan dua lautan dan dia lebih berilmu daripada kamu.”Lantas Musa pun bertanya, “Wahai Tuhanku, dimanakah aku dapat menemuinya?”

-Saya hanyalah Prof.IT (pRoFieq > Prof + Rafieq) seorang pelajar biasa kalau Allah sabdanya ada yan lebih pintar dari Nabi-Nya Musa ketika itu apatah lagi saya yang baru hidup 17 tahun di bumi-Nya ini..

9 comments:

gadismanja said...

sy nak follow awk ,,

cuba width post n sidebar uh awk balance kan elok2 ,,
pahtu ,,jum laa design cantik2 ,,mcm2 tutorial ade ,, ape lagi ,,mulakan laa kerja anda ,, :)

http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

buang laa kod tok komen ney ,, erghh

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

kritikan:tak perlu letak word verification untuk komen

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

word verification tak diperlukan,

dan nasihat yang best kat dalam entry ni HEHE
Nice Blog

jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

CikMunBlogger said...

blog awak dah okay dah :)
simple jea . tapi kalau perkataan link within yang kat bawah tu di padam kan , mesti lagi kemas :)

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se msh byk pelu dpbaiki dan bia nmpak lbh teratur :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Rafieq (◕‿◕)3 said...

Laa... Ya ke??

Dulu dah off kan verification tu tapi sbb mula pakai New interferences nih jd default balik rasanya..

Bukan x tahu tutorial.. dulu blog ni rupa lain sekarang just guna simple blog layout buat sementara ..

Terima kasih sebab lawat

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

http://qeifar.blogspot.com/2012/03/ben-jom-kritik-blog-aku.html

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

McNa said...

dah add ye
tq

Rafieq Roslan said...

http://juruteknik-komputer.blogspot.com/search?q=modem
http://www.virtualfriends.net/article/articleview.cfm?AID=20501
http://jalalmpc.tripod.com/artikel.htm