20 February 2012

Artisteer 3.1.0.46558 With KeygenSalam semua. hari ini Profieq nak berkongsi lagi software berguna untuk semua. kali ini Profieq kongsikan Artisteer 3.1.0.46558 With Keygen. kegunaan software ini adalah untuk membuat template untuk website seperti joomla, wordpress, drupal, dotnetnuke dan tidak terkecuali untuk blogger.

Admin sendiri dah download. dulu admin pun pernah guna software ini. tapi disebabkan admin hanya guna netbook..slow sikit nak buat template. jadi, admin download template yang dah siap jelah...huhu. korang berminat nak cuba software ini?. elok download sekarang. nah link, admin kongsikan


Cara Install :
(1) download, etract dan install "Artisteer 3.1.0.46558" sehingga habis


(2) bila dah siap, buat seperti berikut
  • buka short-cut Artisteer 3 pada desktop dan klik keygen_Artisteer_3.0untuk proses register. 
  • klik "activate" pada Artisteer 3 dan masukkan "installation code" yang ada pada artisteer activation kedalam ruangan "installation code" pada keygen_Artisteer_3.0.
  • kemudian copy "license key" dan "activation key" pada keygen_Artisteer_3.0 dan masukkan pada ruangan di artisteer activation. kemudian klik "active"

(3) hasilnya akan kelihatan seperti berikut. semoga berjaya (^_^)

Cara Nak Guna Artisteer 3


Jika ada "alert" dari antivirus, bermakna korang perlu "disable" antivirus buat sementara waktu. bukan virus pun sebenarnya. cuma "keygen" yang dianggap sebagai virus. kalau korang tak percaya, selepas install artisteer.delete folder "extract" dan korang cuba scan "system", tengok ada tak virus tu. ikhlas admin kongsikan untuk semua. terima kasih (^_^)

No comments: